Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Side Table Zwart Met Lades

Sidetable sidetable ikea metalen sidetable industriele sidetable sidetable wit site table side table metaal side table met lades sidetable zwart metaal hal tafeltje console table tv afmetingen tabel woood sidetable witte sidetable stalen sidetable moderne sidetable brocante sidetable chinese sidetable design sidetable sidetable bureau. 6-8 weken 150 x 35 x 76 Uit voorraad leverbaar binnen.


Pin On Home Inspiration

Wij hebben het aanbod van verschillende online woonwinkels verzameld.

Side table zwart met lades. Sidetable Mangohout lades. 55 x 35 x 186 cm. 875x120x35 cm is gemaakt van een stalen buisframe 15x15mm zwart gelakt gecombineerd met drie zwart gelakte legplanken 07 cm dik.

5Venetie Side table PF0048. Deze side-tablewandtafel is gemaakt van mangohout gecombineerd met zwart metaal voor een stoer en industrieel uiterlijk. Moderne sidetable met 2 lades Deze consoletafel is ideaal om waardevolle opbergruimte in de hal te creëren.

Bij Woonexpress hebben we zwarte sidetables voor in een stoer industrieel interieur én we hebben houten sidetables voor in een landelijke sfeer. Ga je voor een sidetable met lades of juist veel opbergvakken. Vind jouw sidetable met lades bij Homeblend Een nieuwe sidetable met lades voor in jouw woonkamer eetkamer keuken of hal zorgt voor een nieuwe impuls.

140 x 50 x 72 cm. Alleen de ronde vormen doen al veel voor de sfeer in je hal. Of klassiek wit met mooie doordachte vormen en details voor een landelijke stijl in de woonkamer of hal.

4Rood Oranje Geel Blauw Zwart Grijs Wit Bruin Beige Naturel Goud Zilver Brons. De hoogte tussen de vakken is 415 cm en de hoogte van de twee kleinere vakken is 195 cm. Zwart metalen sidetable met lade.

Het tijdloze design van onze sidetables kan je eenvoudig combineren met andere meubelstijlen. Kies je voor een zwarte sidetable met lades. 2 varianten Kies de gewenste kleur.

Daarnaast kun je je sidetable met lades ook omtoveren tot een small bureau. Zo goed als nieuw Ophalen of. De breedte van de grote vakken is.

Marketing Deze cookies gebruiken we voor. Op zoek naar een Zwarte Metalen Sidetable. Maat 145-40-78cm H Amanda sidetable 145cm.

Soms is het een smalle sidetable en soms is het een sidetable met handige lades. Verkrijgbaar in verschillende maten. Sidetable op Griekse pilaren.

100 x 40 x 75 cm. Het mangohout is naturel van kleur en het metaal is industrieel zwart gespoten. Maar ook in de woonkamer komt de moderne wandtafel goed van pas.

Teakhouten sidetable met afmetingen van 120x35x80 cm lxbxh met een poot dikte van 9 cm. Van massief grenen bijvoorbeeld voor een natuurlijke sfeer in huis. De Silas Sidetable 2-Lades van WOOOD is een voorbeeld van een sidetable met lades.

Afmeting 140cm x 40cm x 78cm. Als je in een ouder huis woont kun je het klassieke karakter van je hal benadrukken door voor een sierlijke haltafel te kiezen. 120 x 35 x 76 Momenteel niet op voorraad.

Special Price 40900. Sidetable van teakhout met 2 lades. Zwarte sidetable met lade.

WOOOD Side-table June kleur Zwart Sidetable June van het merk WOOOD afmetingen hxbxd. Dan krijg je er extra opbergruimte bij en dat vindt iedereen fijn. Als je een side table gaat kopen houd dan rekening met de stijl van je huis.

Op het smalle tafelblad kun je telefoon sleutels brieven en meer binnen handbereik opbergen. 1Sidetable met lades kopen. De lades van de haltafel bieden daarnaast ruimte voor tijdschriften boodschappentassen of zakdoekjes.

In combinatie met de. Dit leuke bijzettafeltje met industriële look is niet alleen decoratief maar ook nog eens superhandig. Zwart kastje met lades en spiegel.

Sidetable collectie Steel 649-. Kare Design Clear Club. En dat is slechts een greep uit de veelzijdige en trendy collectie side tables van Woonexpress.

En er zitten 2 lades in.


Pin Op Furniture Inspiration


Pin On Nachtkastje


Pin On Home Decor


Pin On Indoor Furniture


Bijzettafel Met Lade En Marmeren Blad In Zwart Of Groen Marmeren Blad Houten Bijzettafels Marmeren Tafels


Gmk Home Living Bureau Dalem Koop Je Bij Otto Zwart Bureau Klein Bureau Slaapkamer Slaapkamer Bureau


Styling Lifs Interieuradvies Interieur Woonkamer Huis Interieur Binnenhuisarchitect


Pin On Bureaus


Pin On Apartment



Pin Op Hal


Pin On Projects Completed


Matzwart Metalen Nachtkastje Met 1 Lade Maisons Du Monde Bedside Table Black Bedside Table Black Bedside


Side Table Ferrum Holder Charrell Home Interiors Tafels Bijzettafels Deco


Zwarte Side Table Black Van Eikenhout Woonwinkel Alle Pilat Home Decor Slaapkamer Interieur Woonkamer Slaapkamer Interieur


Pin Op Meubels


Pin Op Appartment


Sidetable Silas Artikelen Loods 5 Interieur Interieur Ontwerpen Huis Inrichting Inspiratie


Gaaf Zo N Sidetable Zoals De Brooklyn Maar Waar Zet Je M Neer Vanwege Zijn Slanke Postuur Kun Je Deze Sidetable Kwijt Lange Woonkamers Hal Meubels Meubels


Post a Comment for "Side Table Zwart Met Lades"